tirsdag 16. november 2010

Jeg er en....
Vet du hva det er? Jeg gjorde ikke det, men så var det en venninne av meg som fortalte om dette og jeg ble fryktelig nyskjerrig :)
 
"Buzzador er en markedsføringskanal der konsumenter deler sin ærlige oppfatning om produkter eller tjenester."hm. Det går altså ut på at du og jeg skal prøve ut forskjellige produkter- og eller tjenester og få hjelp av våre venner til å mene noe om dem. Ganske fiffig spør du meg.
Det fungerer sånn at du skal si noe om deg selv om sivilstand, husholdning (hvor mange barn, har du hund? hvilke interesser osv). Videre så blir du screenet mot de ulike produkter/tjenester og vil få tilbud om å være med på noe som faller inn under en kategori som passer til din profil. Og så er det valgtfritt da, om du vil være med eller ikke - og vil du, ja - så kan det hende du er heldig og faktisk blir trukket ut. Ett er at du skal teste selv, men du skal også dele med dine venner - kjempegøy!
 
Jobben kommer i form av rapporteringer tilbake til Buzzador, og det er en forutsetning for at du skal kunne være med videre :)
 
Så nå venter jeg da, på tilbudet om å få være med - intill da får dere også bare vente på fortsettelsen :)
 
Lyst å prøve? Send meg en epost så kan jeg verve deg - for ja, da sanker jeg også poeng ;)
 
Fin tirsdag!

2 kommentarer:

  1. Så gøy at det er flere buzzadorer! Jeg har vært det i 3 år og har vel vært med på 8 kampanjer, alt fra ketchup, sukkertøy, film, blader og bleier:) Kos deg når den første kampanjen kommer:)

    SvarSlett