torsdag 7. oktober 2010

Damenes aften på Bohus

I går var jeg på Damenes aften på Bohus i Narvik, med Halvor Bakke. Jøjemeg for en herlig fyr! Sukk altså... ikke bare er han flink, virkelig flink i faget sitt - men for en karisma! Jeg vil trolig havne i kategorien "blodfan" :) 
Spennede å følge hans kolleksjon fremover!

Her er et utdrag av fargekolleksjonen han har laget i samarbeid med Fargerike. Grått er tingen i år.
Nuvel, han forbarmet seg over meg og hjalp meg i fargevalg etter at jeg endelig bestemte meg for sofa. Veggfarge, sofa og stoler. I tillegg bifalt han mitt valg av bord :juhuu: Deilig å bli ferdig!


Denne sofaen er bestillt i fargen Dark grey - og uten mønster. 2 stoler til i kontrastfarge ;)

Så da kommer herlighetene om 6-8 uker, gaah altså det er kjipings med den lange ventetiden.... MEn lyspunktet er at det er nye møbler til jul! :)

4 dager igjen til vi overtar huset, og jeg er rimelig utålmodig nå... gleder meg til å gå løs med målebånd og legge planer for hva som skal endres. Det er jo ikke noe man MÅ (annet enn fondveggen i stua, som er helt ut i år og i feil farge til min sofa iflg Halvor...) men som man gjerne VIL for å gjøre huset til mitt (vårt).

Ha en inspirerende høstkveld du også :)

1 kommentar:

  1. Oj oj så spennende Cathrin !! Ingenting er så digg som nytt hus når man er over middels interiør-interresert.....åsså hjelp av Halvor da, sjarmerende type det skal han ha :)

    Masse lykke til, tror jeg må snike meg en tur innom og se i huset etterhvert....

    Klem :)

    SvarSlett