fredag 27. august 2010

Lykkerus!!

Det er helt utrolig, huset er vårt!!!! *hopperavglede*

Jeg har grått av glede nå i 50 min, og kan ikke tro det er sant :)

 For dere uinvidde så kan jeg forklare denne gråtingen ;) JEg har en mor som er fullstendig avhengig av rullestol - og her vi bor nå kan hun ikke komme på besøk grunnet alt for høy inngangsdør (ble rett og slett farlig). Nå kan vi se frem til å kunne feire jul sammen i dette nye huset.

I tillegg så kan vi bruke helger og ferie fremover til å gjøre det vi vil, og ikke bruke de neste 2-3 åra til husbygging og utearbeider *lykke*

Jeg venter besøk av min kjære bror og samboer, som for øvrig løp rett til polet etter sprudlevann, og helga skal brukes til å feire - det er jo martnahelg i bygda.

Ha en fortreffelig helg alle <3

(Legger inn en liten link til huset, så dere kan se det enn så lenge)

7 kommentarer:

 1. Hurra, hurra! Gratulerer med hus.

  SvarSlett
 2. Fy f.... for et lekkert hus!!!!! Gratulerer så innmari mye. Den som venter på noe godt osv. Gleder meg skikkelig til å besøke dere i herskapsvillaen. Hurra!!!!!

  SvarSlett
 3. Tusen takk :-)

  Besøk mottas med takk!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koseli kommentar, jeg ble gledelig overrasket over å oppdage deg i bloggeverdenen :) Lekkert hus,gratulerer !! Det ordner seg som regel er min filosofi, for dere og for meg i forhold til ny jobb...jeg har noen vikartilbud innen helse som jeg vil benytte meg av inntil noe "kjempespennende" dukker opp :))

  Klem !

  SvarSlett
 5. Gratulerer med nytt hus! Utrolig fint, vi går forbi der rett som det er:) Så vi blir jo nesten naboer! Moro å se du også blogger- legger deg i blogglisten min, så kan man følge litt med på hva som skjer i nabolaget! Veldig bra spilt av Stian og co på fredag!! Hvordan går det forresten med studiene i Harstad?

  SvarSlett
 6. Så kjedelig med studiene da- jeg for min del hopper over masteren og er veldig glad for at jeg er ferdig med mine 2 år:) Så kult at du og scrapper litt- kanskje du hiver deg med på scrappetreffet i Målselv i slutten av september.
  De skal og arrangere kurs for nybegynnere, samt kurs der man kan lære og male stempeltrykk.

  SvarSlett