søndag 11. juli 2010

Har en liten "microferie" i BjørnskinnHar vært her siden i går, på landstedet vårt i Bjørnskinn, Andøya.

Mamma arvet et hus fra sin tante og onkel for noen år siden, et hus som har vært helt nydelig med smårutete vinduer, hvitt stakittgjerde og rosebusker... men dersverre, som så mange andre ble det rasert og modernisert på 60-tallet. Men koselig er det og veldig idyllisk. Det gir en salig ro i sjela å være her, se det fantastiske høye fjellet på ene siden av huset og sjøen nedenfor på den andre.

Så. Siden det virkelig bøtta ned i formiddag satt vi oss i bilen og kjørte øya rundt. Kjæresten har ikke sett så mye her før, og det er alltid fint å se det igjen. Flate Andenes med like overraskende mange hus, steder med korte morsomme navn som "Bø" og "Åse"... FANTASTISKE herlige Bleik med den koselige mat butikk/kafe med delikatesser fra lokalt meieri og lekkert importøl i hyllene. Sukk, det er fint her

I kveld har vi vært på fisketur, Nedre Nupvatnet var det utvalgte. "Utvalgte" da det er mange flotte perler i Bjørnskinnmarka. Mannen hadde med gummibåt så han og ungene var i den, Theodor fikk 2 stk!! Jeg og min pappa fisket fra land, med dupp/makk og med spinner, jeg fikk en med makk, alle er på bildet over - kjempefisk!

Nå er det sent på natta faktisk, Jhonny Cash på tv, regnet har stoppa men det blåser friskt. Det er vel på tide å finne senga.

Fin lørdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar