tirsdag 30. november 2010

Adventstid og ventetid

Desember starter i morra! *hurra*

Jeg er av dem som ikke trives veldig godt med mørke og kulda, men til tross for det så ELSKER jeg desember, det er en kjempekoselig tid!!.
Veeel, om man ser bort i fra det maset og jaget etter de hersens julegavene da. I år har jeg tenkt å overstyre det maset der med KOS - så uansett hvor og hva jeg gjør så skal jeg kose meg - det har jeg fattet vedtak om :)

Det gjør absolutt ingen ting at jeg bare har handlet 4 av årets julegaver - med god planlegging hjemme før entring av butikkene vil det gå som en lek! Alle stressa sure kjøpetryner vil gli forbi og ikke merkes, og familiens "IKEA-humør" som jeg kaller det vil ikke oppstå i år.

Kan optimismen bunne i at jeg ikke skal vaske skuffer og skap i år? HURRA! (for det har vi nettopp gjort nok av for en stund gitt - ved flytting).

Nuvel. JEG venter ennå på mine nye møbler som skulle komme i forrige uke *himlermedøya* så jeg har en (av to) tom stue ennå - eller, den har skap langs veggene og et par saccosekker foran tvn *himlerendamer* Men i slutten av denne uka skal de komme iflg Bohus.

I påvente av bilder fra mitt nye hus, får dere et bilde av min egenkomponerte adventstake av året - ja, jeg elsker LILLA :D

Anno 2010   
Litt vanskelig å se, men jeg kjøpte noen veldig søte blikkskilt med tall på som henger i et snøre rundt hvert lys. Kulene er kjøpt litt her og der i fjor, og fatet er gammelt og overtatt fra mamma <3

Så hva gjør du i kveld? Gjør som meg, koser meg med litt blogging, drikker kaffe og venter på Greys ;)

Fin tirsdag!

tirsdag 16. november 2010

Jeg er en....








Vet du hva det er? Jeg gjorde ikke det, men så var det en venninne av meg som fortalte om dette og jeg ble fryktelig nyskjerrig :)
 
"Buzzador er en markedsføringskanal der konsumenter deler sin ærlige oppfatning om produkter eller tjenester."



hm. Det går altså ut på at du og jeg skal prøve ut forskjellige produkter- og eller tjenester og få hjelp av våre venner til å mene noe om dem. Ganske fiffig spør du meg.
Det fungerer sånn at du skal si noe om deg selv om sivilstand, husholdning (hvor mange barn, har du hund? hvilke interesser osv). Videre så blir du screenet mot de ulike produkter/tjenester og vil få tilbud om å være med på noe som faller inn under en kategori som passer til din profil. Og så er det valgtfritt da, om du vil være med eller ikke - og vil du, ja - så kan det hende du er heldig og faktisk blir trukket ut. Ett er at du skal teste selv, men du skal også dele med dine venner - kjempegøy!
 
Jobben kommer i form av rapporteringer tilbake til Buzzador, og det er en forutsetning for at du skal kunne være med videre :)
 
Så nå venter jeg da, på tilbudet om å få være med - intill da får dere også bare vente på fortsettelsen :)
 
Lyst å prøve? Send meg en epost så kan jeg verve deg - for ja, da sanker jeg også poeng ;)
 
Fin tirsdag!

onsdag 3. november 2010

Travle dager!

Hei og takk for sist!

Jeg sliter med å finne tid til å blogge, det vil si - å blogg om noe med mening, annen enn å bare gi et livstegn. I dag har jeg vært en tur på Trondenes, var ikke hjemme før kl 19..

Det er kjempetravelt om dagen, med nytt hus og mye spennende "på gang" på jobb. Og ikke nok med det, men jeg har også vært en tur i hovedstaden forrige helg. Mannen ga meg billetter til "mamma-mia" i bursdagsgave i august.
OMG!! det var så utrolig bra, en opplevelse full av mamma-følelser, latter og tårer. Skikkelig jente-feelgood..

Ellers så ER stua ferdigmalt, men nå har mobilen min slutta å sende MMS - og overføringskabel til MACen, tja - nei den har jeg ikke sett...

Prosjektene nå om dagen står i å finne garderobeløsning til yttergang, og tapet til kontrastveggen på soverommet vårt. Bilder og sånn er ikke oppe, men jeg stresser ikke med det. Heller ikke stresser jeg med orden i stue II, møblene til stue I kommer ikke før uke 47, så frem til det er stue II møbelløs og stableplass for "hjemløse" esker.

Tror ikke det er så veldig lenge før dere får en liten titt innom, bare jeg kommer over overføringskabelen først.

Nå er stearinlysene tent, barna på tur i seng og jeg kan slappe av for første gang siden kl 7 i dag. Det skal bli godt kjenner jeg. Ha en stemningsfull novemberkveld dere også!

Det flyttet jammen inn et par-tre til av disse til meg i dag ;)


Klem klem :)