fredag 27. august 2010

Lykkerus!!

Det er helt utrolig, huset er vårt!!!! *hopperavglede*

Jeg har grått av glede nå i 50 min, og kan ikke tro det er sant :)

 For dere uinvidde så kan jeg forklare denne gråtingen ;) JEg har en mor som er fullstendig avhengig av rullestol - og her vi bor nå kan hun ikke komme på besøk grunnet alt for høy inngangsdør (ble rett og slett farlig). Nå kan vi se frem til å kunne feire jul sammen i dette nye huset.

I tillegg så kan vi bruke helger og ferie fremover til å gjøre det vi vil, og ikke bruke de neste 2-3 åra til husbygging og utearbeider *lykke*

Jeg venter besøk av min kjære bror og samboer, som for øvrig løp rett til polet etter sprudlevann, og helga skal brukes til å feire - det er jo martnahelg i bygda.

Ha en fortreffelig helg alle <3

(Legger inn en liten link til huset, så dere kan se det enn så lenge)

Skrekkblandet fryd?!

I dag er det budrunde på huset vi har lyst på... Hjelpes meg altså. Min kjære var på visning i går for å "måle" konkurrentene og vi har funnet ut at vi trolig ikke kommer til å få dette huset ;-) Sterke konkurrenter m.a.o.

Nå får vi se da, vi er inne med høyeste bud "as we speak", men er fortsatt under takst så mye kan ennå skje. Så veldig langt over takst vil vi ikke gå da - vi skal jo tross alt ha råd til hytte på fjellet og leilighet i syden litt før vi runder 80 :-D

På den annen side har vi jo funnet et hus som er 20 kvm mindre enn drømmehuset, og som funker, OG har leverandører lokalt - så da blir jo byggeprosessen litt enklere ;)

Ha en nervepirrende dag dere også :)

tirsdag 24. august 2010

Tann nr 3 er (endelig) ute!

Ser hun ikke ut som en røver?
I vår var vi en tur hos tannpleier - som kunne fortelle at hun kommer til å bli skikkelig tannløs for alle fortenna var løse... og dere kan tro vi har ventet... og ventet...

Ved kveldens tannpuss lirket jeg så vidt borti tanna og VIPPS så hang den i en tynn tråd :-D

Tanna var ute på en-to-tre, og min skjønne datter gleder seg stort til å vise hullet i morra på skolen :)

lørdag 21. august 2010

Lørdag, og deilig helg!

Stian og Theodor er på "fotballens dag" hvor gutta skal ta feridghetsmerker og kose seg med fotballkunster hele dagen. Karoline har blitt lei av å stå på sidelinja og se på og NEKTA å være med, så vi er hjemme.
Når gutta er ferdige kjører vi til hytta på Andøya, om du ikke husker den så er det et lite bilde her

Pappa har behov for å rive halve taket for å legge nytt og vil ha en som er noen kilo lettere og sprekere (yngre?) opp der enn hva han er selv.
Det blir kos, pappas to brødre, min bror og kjærest og mamma er der allerede.

torsdag 19. august 2010

Ikke denne gangen..

Budet vårt ble så klart avvist, jeg hadde det på følelsen... Men håpet var at de skulle komme med et motbud ;)
Nuvel - visning først om en uke, jeg synes de bruker så alt for lang tid....

onsdag 18. august 2010

En STOR dag i heimen

Det var en ekstra spent frøken som sto opp i dag, første skoledag!!!!!

Oppstilling for mor før avreise, nye klær og kjempestolt!

Alle førsteklassingerne får lik sekk som er synlig i trafikken!

Oppmøte var ikke før kl 10 i dag, så det ble en rolig start på dagen. Opprop av rektor, møte med lærerinne Silje og lærerinne Kirsten og assistenten Inger. I tillegg så var de 19 i klassen med mange nye fjes. Heldigvis var det en god posjon fra samme barnehage, så helt ukjent var det jo ikke.
Litt usikker, men på plass på pulten sin <3

En kjempedag ble avsluttet på fotballbanen (i solskinn) der storebror spillte kamp mot Karlstad. 5-0 til Barduguttene, HEIA BARDU!!

tirsdag 17. august 2010

Dagens "små" gleder

I dag har jeg hatt flere "ting" å glede meg over - og det er jo verdt noen ord?

1. Jeg våknet som tidligere nevnt til et strålende vær med snø i fjellet. Akk så vakkert - selv om kaldt

2. Jeg lagde gresk lammegryte av rester etter søndagens lammelår - og det smakte aldeles nydelig! Oppskriften fant jeg forresten her og heter Lam kleftiko (elller noe i den duren). NAM!

3. Vi har lagt inn bud på et hus, som med få justeringer faktisk ligner drømmehuset. Riktignok ikke utvendig eller for så vidt dekoren, men innholdsmessig. Det hadde vært kjekt å slippe byggeprosessen :)

Budet vårt står til fredag - alt for spennede å vente spør du meg ;)

4. Jeg har en fantastisk mann og herlige barn, føler meg "blessed".

Resten av kvelden skal brukes til å verdsette nettopp dette og kose meg fremfor tv med Grey's og Privat praksis - gleder meg!

Jeg har så klart ikke spurt, men stjært bildet

Nå er det over!

Ja sommeren altså... Eller, jeg tror vi kan fastslå at vi gikk glipp av den i nord i år.

Isende kaldt var det, men nokså vakkert på vei til jobb i dag

Tatt av meg på vei til jobb, vakkert men akk så kaldt.




















Det er jo tross alt bare 4 mnd til jul dere, og jeg kjøpte min første julegave på lørdag - ha!

Ha en fin dag :)

søndag 15. august 2010

Søndag - og man gjør absolutt ingenting...

Sånn ville det nok sett ut her om vi bare hadde hatt kystlinje i dag :)














Ute virker det som om den første høststormen er på plass.. Det virkelig bøtter ned det ene øyeblikket, sol det neste og plutselig alt på en gang... Skikkelig innevær mao.

KAroline er hos bestefar, Theodor har hatt en kompis på besøk som er hjemme og spiser, jeg har puslet litt rundt med støvsugeren og lager middag. Middag i dag er et lammelår som får en 3 timers steik på grillen over svak varme. MMMMMmmmmmmm... med fløtegratinerte poteter og en fresh salat til. SOM jeg gleder meg :)

Egentlig sitter jeg og sorterer i hodet, om HVA jeg burde bruke søndagen til, det er nok av inneaktiviteter å ta seg til skjønner dere... Alt i fra kreative ideer, rengjøring, oppussing, rydding osv... listen er uendelig. Men med sånne forstyrrelser som jeg har hatt de senere dagene, av tankevirksomhet - nei, så er jeg heller tafatt og handlingslammet. Jeg skal fortelle litt mer om disse forstyrrelsene en annen dag, men jeg kan si så mye som at det så klart dreier seg om nytt hus.... :-D

Ha en lat søndag dere også!

onsdag 11. august 2010

Ytterdøra er på plass!


Min kjære "handy-man" er ferdig med sitt arbeid, nå gjenstår bare litt maling på lister (av meg så klart) og noe elektrikerarbeid (koble tilbake det vi har skrudd ned)

Døra sett fra innsiden

Detaljer fra gulv og vegg, alloc på gulvet og varme under :)
Tak vegg har huntonitt- panel/plater
Her sluttet mannens verk
Og jeg overtok fargeleggingen :)


Jeg har malt ute, og kjære tyver - for sent! Ytterdøra er igjen gangbar, så verandadør er låst :)
Nå må vi bare klare å fjerne gamle malingsrester fra den metallplata som skal stå under døra, for der var det rester etter både hvit og rød maling som har vært malt tidligere... før vi setter den på plass.

Jeg synes det ble riktig så fint!

Resten av sommerferien - kort oppsummering.

Oh my... for en tragisk sommer dette har vært klimamessig :(
Kort oppsummert så regnet de 3 første ukene bort stort sett, med noen få korte lyspunkt som beskrevet i innlegg tidligere.

Vi hadde kjempehyggelig besøk av den søteste bebisen og hennes foreldre i uke 3, det reddet nok min mentale helse da jeg slapp å fokusere på været ;)

Mandag i uke 4 tok jeg mine barn med til Oslo på jakt etter litt feriefølelse og varme. Vi hadde en uke med kos, hotell, Tusenfryd, familie på Sinsen (SPA!!!) og gode venner på Elverum. Litt regn hadde vi, men det var tross alt ikke kaldere enn 18 grader - og DET kan jeg leve med.


HEr følger en liten bildekavalkade :)





Da var det bare 50 uker igjen til neste sommerferie :)