søndag 18. juli 2010

Det regner - igjen...

Det er vel ikke sommeren som går inn i minneboka som en flott sommerferie... Vi har hatt én virkelig sommerdag, det var i går. Vi hadde hele 25,5 grader - fantastisk!

I dag er det bare et vagt minne...



Mannen har jo ikke vanskeligheter med å aktiviere seg selv, min kjære er en skikkelig handy -man!

Han skifter ytterdør og pusser opp yttergang i finværet, her ser dere han i aksjon :)


Og så et lite bilde av min nye fine dør. Jeg gleder meg stort til å se resultatet :))





Jeg gjør klar gjesterommet, for i morgen kommer mannens kusine og hennes lille familie for å bo her en uke. Dvs. det er jo ikke bare gjesterommet som må klargjøres... badet og stue/kjøkken står for tur for en ørliten omgang med tua.

Ha en fin "sommer"-kveld du også :)

Cathrin

mandag 12. juli 2010

Precious....Film verdt å bruke kvelden på!


Hva kan man si...
Fantastisk gripende film. Jeg hadde vondt i sjela i flere dager etter at jeg så den. Gode skuespillerprestasjoner og godt plott. Virkelig verdt å se.

og siden jeg er i siget...

Jeg har jo ikke akkurat vært ivrig på bloggfronten den senere tiden, så jeg tenkte jeg kunne vise noe av det som har vært av begivenheter. Vel, det er i grunn bare to :)

Den første var 21. juni. Da ble vår kjære prinsesse 6 år.


Jeg elsker å bruke tid på å planlegge dekoren før bursdager, og hadde maska på bildet av henne i minnet mens jeg lekte meg med ideer.
En annen ting er at jeg hadde flere forskjellige rester av papptallerkner som jeg ville bruke, og de var også i forskjellige farger (og prinsesser).
Sånn ble resultatet :)






Neste "begivenhet" var St.hansaften... Vel, det pøste virkelig ned, mannen var bortreist og ikke mange forhold lå til rette for at jeg hadde ork til å reise ut for å tenne bål et sted...
Så derfor ringte jeg rundt til noen kompiser av sønnen (venninnene til dattera var så klart reist på ferie alt), leide film og poppet popcorn. Jeg tror de hadde det helt greit på alternativ St.hansfeiring :)


En kreativ sommer til dere også!!

..... og dagen ble til dager..

Som alltid så har jo ikke verksteder noen bilderer inne, så vi må vente... Tidligst i morgen tidlig får de delen, noe som betyr at vi tidligst kommer oss herfra i morra. Men, etter å finne en buss som går til Sortland i morra så må mannen tilbake hit for å hente henger og oss.

Jaja, vi får være glade for at vi ikke har noen planer riktig ennå. Og glade for at det er strøm, og vann og mat i fryseren og at vi har ferie. Det kunne vært mye værre :)

Legger ved et bilde av elendigheta, tatt i går :)

søndag 11. juli 2010

Vi blir en dag til gitt!



Ja sånn kan det gå :)

Vi reiste hjem kl 18 og kom 15 km av sted før det kom en merkelig lyd fra ene hjulet og lykken var at det var en avkjøring like ved. Vi var kommet til Buksnes.

Bremse-kalypter-ting streiket, og vi hadde varmt hjul og litt lukt. Først fikk vi pappa til å komme med egnet verktøy, for så å konstatere at vi ikke kunne gjøre noe. Ringte bergingsbil som var på Andenes med bil på planet og ringte videre sønnen av et vennepar av mamma og dem i Bjørnskinn som kom og hentet oss tilbake til hytta.

Men jeg er like blid!! :)

Legger ved et bilde av hytta, se så flott det er her :)

Har en liten "microferie" i Bjørnskinn



Har vært her siden i går, på landstedet vårt i Bjørnskinn, Andøya.

Mamma arvet et hus fra sin tante og onkel for noen år siden, et hus som har vært helt nydelig med smårutete vinduer, hvitt stakittgjerde og rosebusker... men dersverre, som så mange andre ble det rasert og modernisert på 60-tallet. Men koselig er det og veldig idyllisk. Det gir en salig ro i sjela å være her, se det fantastiske høye fjellet på ene siden av huset og sjøen nedenfor på den andre.

Så. Siden det virkelig bøtta ned i formiddag satt vi oss i bilen og kjørte øya rundt. Kjæresten har ikke sett så mye her før, og det er alltid fint å se det igjen. Flate Andenes med like overraskende mange hus, steder med korte morsomme navn som "Bø" og "Åse"... FANTASTISKE herlige Bleik med den koselige mat butikk/kafe med delikatesser fra lokalt meieri og lekkert importøl i hyllene. Sukk, det er fint her

I kveld har vi vært på fisketur, Nedre Nupvatnet var det utvalgte. "Utvalgte" da det er mange flotte perler i Bjørnskinnmarka. Mannen hadde med gummibåt så han og ungene var i den, Theodor fikk 2 stk!! Jeg og min pappa fisket fra land, med dupp/makk og med spinner, jeg fikk en med makk, alle er på bildet over - kjempefisk!

Nå er det sent på natta faktisk, Jhonny Cash på tv, regnet har stoppa men det blåser friskt. Det er vel på tide å finne senga.

Fin lørdag!

torsdag 8. juli 2010

Avgjørelsen er tatt

Bloggverden har vært bespart for mine skriblerier i lang tid nå

Våren og "sommeren" så langt, ja for det skulle nå vært sommer - har vært frustrerende!
Drømmehuset viste seg å bli så kostbart at det ikke lar seg forsvare å sette opp i Bardu. Ikke for meg og mannen i alle fall. Et hus til over 4 mill er ikke omsatt her i bygda, og man ser at passerer taksten 3 mill tar det laaang tid før de selges.

Ergo. Vi har funnet ut at dette huset ikke blir realisert nå, her, av oss. *sukk* En tung avgjørelse, men samtidig en lettelse. Vi valgte å kunne ha råd til å ha det gøy i tillegg til å bo.

Dermed er vi altså tilbake til start igjen, finne ut om vi bare skal bo her vi bor og tilpasse dette til "godt nok" evt finne et helt annet og mye billigere hus som tilfredsstiller våre minimumskrav.

Ellers så har vi bestemt oss for å sette opp en garasje her vi bor nå, så blir ikke vinteren riktig så tung å gå i møte mens vi venter...